GROTE PRIJZEN BIJ DE VROUWEN!

De vakantie is bijna voorbij en wat is er veel gebeurd. Willemijn 2de op het Jeugd WK! Onze trainingspartners Annemiek Bekkering en Anette Duetz hebben Olympisch brons en Bart Lambriex en Pim van Vught, een zesde plek op de Spelen in Tokyo.
Met een roerig jaar achter de rug dat binnen te slepen, daar zijn wij super trots op! Manus sluit zijn samenwerking met Daniel Bramervaer af en zoekt naar een nieuw maatje. In de vakantie, die Manus nu heeft, werkt hij met veel plezier bij Kroese Watersport in Vinkeveen en gaat hij als tacticus mee aan boord bij team Wietse Bandstra op het skûtsje Redbad.

Manus en Willemijn leven erg mee met Annemiek, Annette, Bart en Pim. “We zijn zo trots op hoe ze het hebben gedaan. We voelen ook echt dat we daaraan hebben kunnen bijgedragen”. Ze volgen De Spelen op de voet. “Zo knap dat Bart en Pim boven hun niveau uit kunnen stijgen en een 6de plek behalen. En bij Annemiek en Annette zie je maar weer eens hoe moeilijk het kan zijn. Zij zijn topfavorieten en moeten zo een dichte strijd om de medailles voeren. Hartstikke knap om onder zo een hoge druk toch te presteren.”

Willemijn is net terug uit trainingskamp in Marseille. Hier werd het Olympisch water van 2024 alvast verkend. De komende tijd is het rust en plannen maken. Manus bepaalt hoe hij verder gaat. Dat hij verder wil is zeker. Willemijn komt even bij en moet nog volledig herstellen van haar overtraindheid. “Ik ben aan rust toe. Ik moet het nu ook nemen anders blijft het mij de komende jaren achtervolgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *